Asbestsanering Paleis Het Loo: uitdagende klusAsbest verwijderen uit een historisch paleis vereist een andere aanpak dan uit een doorsnee kantoorpand. Hoe gaat dat dan bij Paleis Het Loo? Beleef met de video een uniek kijkje achter de schermen.

In de video vertellen Manon Costa (projectleider vanuit het paleis) en Hans Verhaar (projectleider vanuit RPS) hoe je dat zorgvuldig doet, zodat de kracht en schoonheid van het paleis intact blijven.

Over RPS:
RPS Nederland is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau. Met een team van 350 specialisten werken we dagelijks, vanuit verschillende disciplines, aan een mooier, veiliger en gezonder Nederland. We zijn actief vanuit vestigingen in Delft, Breda, Leerdam en Zwolle.

Werken aan de toekomst van Nederland
RPS levert toegepast advies rondom de landelijke en stedelijke leefruimte en over een veilige en gezonde werkomgeving.
We werken samen aan de best werkende oplossing om onze klanten te helpen succesvol te zijn.

Zorgvuldige projectcommunicatie, flexibiliteit en oplevering binnen vastgestelde budgetkaders en planning zijn voor ons vanzelfsprekend. We zijn ons zeer bewust van de veranderingen in onze omgeving en zorgen daarom voor een koppeling tussen onze lokale kennis en de wereldwijde ervaring van andere RPS-bedrijven. We houden daarbij rekening met alle duurzaamheidaspecten om ook voor de toekomst een mooi, gezond en veilig Nederland te creëren.

RPS Group PLC
RPS is een Engels, beursgenoteerd adviesbureau met meer dan 4.500 medewerkers. RPS heeft in totaal 85 vestigingen in Nederland, Engeland, Ierland, Rusland, Verenigde Staten, Canada, Australië, Zuidoost-Azië, Brazilië, Midden-Oosten en Afrika(rpsgroup.com).