Asbestonderzoek, testen, bemonstering en analyse door Enviraz Surveys Ltd Glasgow, VKAsbesttesten, bemonstering en analyse – Bel 0141 882 1414 Enviraz Surveys Ltd Glasgow, VK. Enviraz Surveys Ltd, of kortweg ESL, is een van de toonaangevende UKAS geaccrediteerde asbestonderzoeksorganisaties. Enviraz, ons zusterbedrijf, kan helpen bij het verwijderen van asbest in Glasgow. Ons team van specialisten is volledig opgeleid om asbestonderzoeken uit te voeren en efficiënt, effectief en discreet te testen in het VK en Ierland. We werken nauw samen met klanten om een ​​minimale verstoring van gebouwen en normale bedrijfsactiviteiten te garanderen terwijl asbestonderzoeken worden uitgevoerd.

We hebben uitgebreide ervaring in de huishoudelijke, commerciële, industriële en retailsector voor particuliere en openbare bedrijven van elke omvang

Wij bieden asbestbeheer en renovatie sloop aspestonderzoeken. Deskundig en onpartijdig advies over asbestbeheer. Bulkmonsters van asbest. Analyse van monsters door een UKAS geaccrediteerd laboratorium. Jaarlijkse herinspectie. State-of-the-art technologie voor het vastleggen en rapporteren van gegevens met een gebruiksvriendelijke klantportal / interface. Nauwkeurige bevindingen worden snel geleverd in een gebruiksvriendelijk onderzoeksrapport. Uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. 24/7 reactieteam.

ESL biedt asbestonderzoeken aan voor alle vragen, ongeacht de grootte of locatie. We bieden klantgerichte oplossingen om ervoor te zorgen dat u voldoet aan alle huidige wetgeving en richtlijnen.

Bel ons nu voor gratis, onpartijdig advies over uw asbestproblemen of om een ​​afspraak te maken voor een asbestonderzoek. U krijgt specialistische ervaring, snel reagerende diensten, uitstekende waarde en aanzienlijke gemoedsrust van een gerespecteerd team met meer dan 20 jaar ervaring in de branche. Heb vertrouwen in onze competentie en adem een ​​beetje makkelijker.

handige links

Asbestos Removal Contractors Association (ARCA):
Video over de asbestvereniging:
HSE asbestinformatie:
Controle van asbestverordeningen:
Informatiecentrum voor asbest:
Mesothelioom in het VK:
Het mesothelioomcentrum:

Asbesttesten en onderzoeken