Asbest werd gevonden in het gebied waar Izmir illegaal puin werd gestort.Asbest werd aangetroffen in het gebied waar illegaal puin werd gestort en zeven van de monsters werden genomen uit acht verschillende gebieden in het gebied waar illegaal puin en opgravingen werden gevonden in het district Uzundere van het district Karabağlar in Izmir.
In het gebied waar illegaal puin werd gestort, werd asbest aangetroffen
Asbest werd gevonden in 7 van de monsters genomen uit 8 verschillende gebieden in het gebied waar illegaal puin en opgravingen werden gestort in het district Uzundere van het district Karabağlar in Izmir. De buurtbewoners vroegen om maatregelen om de stortplaatsen te voorkomen.
Asbest (ook bekend als witte grond, zeer goed bestand tegen hitte, slijtage en chemische stoffen, ook wel witte grond genoemd) heeft een kankerverwekkende eigenschap in een vezelstructuur, bestand tegen hitte, slijtage en chemische stoffen, bij het uitgraven en puin illegaal gieten op een landbouwgebied van 45.000 vierkante meter in het district Uzundere in het district Karabağlar. ) gevonden. nieuws

https://www.haberler.com/izmir-kacak-moloz-dokulen-alanda-asbeste-rastlandi-12713013-haberi/.