Asbest – Ken dit vreselijke product / we zijn bedwelmendWEET ALLES OVER ASBESTEN EN DE PROBLEMEN DIE DOOR DIT PRODUCT WORDEN VEROORZAAKT.

Asbest is een natuurlijke minerale vezel die wordt gewonnen uit gesteente en wordt gebruikt voor de productie van tegels en watertanks. Het is wijdverspreid vanwege zijn economische voordelen (betaalbare prijs en overvloed in de natuur) en eigenschappen: het is bestand tegen hitte; het gaat niet achteruit; het is een goede thermische, akoestische en elektrische isolator; enz. Volgens onderzoek begint het allemaal met een ontstekingsreactie veroorzaakt door langdurige blootstelling aan vezels. Omdat ze erg dun zijn, komen ze door inademing in de luchtwegen. De ontsteking is continu en verergert in de loop van de tijd, dat wil zeggen, het is een progressieve ziekte en na een bepaalde periode (ongeveer tien jaar) verschijnt asbestose: verlies van ademhalingscapaciteit.

• Mesothelioom – een vorm van kanker van de mesotheliale bekleding (pleura) van de long. De enige bekende oorzaak is blootstelling aan asbest. De latentieperiode van mesothelioom kan 20 tot 50 jaar bedragen. De meeste patiënten overlijden binnen 12 maanden na diagnose. Het was precies asbestmesothelioom dat de beroemde Amerikaanse acteur Steve McQueen (1930-1980) het slachtoffer maakte.

• Asbestose – Aanvankelijk gediagnosticeerd door werknemers in de Amerikaanse scheepsindustrie, bestaat asbestose uit letsels aan het longweefsel veroorzaakt door een zuur dat door het lichaam wordt geproduceerd in een poging de vezels op te lossen. De laesies kunnen zo groot worden dat de longen niet meer kunnen functioneren. De latentietijd (de periode die de ziekte nodig heeft om zich te manifesteren) is gewoonlijk 10 tot 20 jaar.

• Kanker – Kanker van de longen, het maagdarmkanaal van de nier en het strottenhoofd zijn in verband gebracht met asbest. De latentieperiode is vaak 15 tot 30 jaar.

• asbestwratten – geproduceerd wanneer scherpe vezels zich in de huid nestelen en daardoor worden bedekt, wat goedaardige gezwellen veroorzaakt, vergelijkbaar met likdoorns.

• pleurale plaques – verdikking van een deel van de zichtbare pleura door middel van röntgenfoto’s bij personen die worden blootgesteld aan asbest.

• diffuse pleurale verdikking – vergelijkbaar met de vorige. Meestal asymptomatisch, kan het de ademhalingscapaciteit verliezen als de extensie groot is.

ONDERSTEUNING
Zie ook de video’s op het kanaal van mijn broer, het enige kanaal met de serie Primitive Technology Brazil amazonas
  
 
 
 

KIJK OOK:

7 voedingsmiddelen om vette lever te beëindigen:

Gewicht tot 5 kilo per maand.
  

Eet geen ossenlever

BEKENDMAKING
Face Book
JE TUBE:
 
INSTAGRAN Edelson Beling