Asbest en sloop. Eigenaar Builder Series. Aflevering 4.#asbestverwijdering #eigenbouwer #diyforknuckleheads
 Asbest en sloop. Wees gewaarschuwd! Welkom bij aflevering 4 van DIY For Knuckleheads Owner Builder Series. Deze aflevering duikt in de wereld van sloop en hoe voorzichtig moet worden omgegaan met asbest. Dit is de aanloopvideo over hoe ik asbest kan verwijderen en weggooien met mijn speciale gast Peter Green van Green Bros Asbestos Removal.

Voordat ik verder ga …

DIY voor Knuckleheads-website:
————-
ABONNEER je op DIY For Knuckleheads en mis nooit meer een video!

————-
Gereedschap l Gebruik:
————-
Postadres:

DIY voor Knuckleheads
P.O. Vak 152
Sawtell,
NSW, 2452
Australië.
————-
Bekijk de nieuwste Swag van onze nieuwe DIY For Knuckleheads kleding- en accessoirewinkel!

————
Bekijk ons ​​op Facebook;

————

AANDACHT!!
Mis ALLE andere goede dingen niet!
Klik op de onderstaande link voor de afspeellijst met alle NUTTIGE, INFORMATIE VERPAKTE video’s in My Owner Builder Series.

Hier zijn Peters contactgegevens:

Green Brothers asbestverwijdering

Ph: Peter op 0448 19 8557
E-mail: greenbrothersasbestosremoval@gmail.com

Green Brothers Asbestos Removal is het enige lokale bedrijf in Coffs Harbour dat gespecialiseerd is in het verwijderen van asbestmateriaal. Met twee hooggekwalificeerde toezichthouders past Green Brothers Asbestos Removal de hoogste normen toe bij het verwijderen en verwijderen van asbest. Green Brothers neemt de rompslomp weg bij het verwijderen van asbest, hoe groot of klein de locatie schoon en asbestvrij blijft.

Muziek geleverd door Jason Shaw op www.audionautix.com
Uitgebracht onder Creative Commons License 3.0.
Muziektitel: Banjo Short
Geluidseffect van auto-ongelukken geleverd door SoundBible.com

Uitgebracht onder Creative Commons License 3.0.

Fijne dag en ik zie je snel weer. ☺

Proost,
Oom Knackers

Houd er rekening mee dat:

Alle video’s geproduceerd door het YouTube-kanaal van shaneconlan1 zijn uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.

Alle aangeboden inhoud is alleen bedoeld als algemene richtlijn. Omdat gereedschappen, producten, materialen, uitrusting, technieken, bouwvoorschriften en lokale voorschriften voortdurend veranderen, kan en zal Shaneconlan1 (Shane Conlan) geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid van de informatie die erin is vervat. Verder aanvaardt shaneconlan1 (Shane Conlan) geen enkele aanspraak op aansprakelijkheid met betrekking tot, maar niet beperkt tot, weglatingen, fouten, letsel, schade of de uitkomst van een project. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om ervoor te zorgen dat alle toepasselijke wetten, regels, codes en voorschriften voor een project worden nageleefd. De kijker moet altijd de juiste veiligheidsmaatregelen nemen en voorzichtig zijn bij het aannemen van een project. Als u vragen of twijfels heeft met betrekking tot het onderdeel van een project, neem dan contact op met een bevoegde professional.