Asbest en menselijke geschiedenisTegenwoordig weten we dat asbest een gevaar voor de gezondheid is. Maar het natuurlijke mineraal was niet alleen een artefact van het industriële tijdperk. The History Guy herinnert aan de lange menselijke geschiedenis met asbest.

Dit is originele inhoud gebaseerd op onderzoek door The History Guy. Afbeeldingen in het publieke domein zijn zorgvuldig geselecteerd en dienen ter illustratie. Omdat afbeeldingen van daadwerkelijke gebeurtenissen soms niet beschikbaar zijn, worden afbeeldingen van vergelijkbare objecten en gebeurtenissen ter illustratie gebruikt.

Alle evenementen worden afgebeeld in historische context en voor educatieve doeleinden. Geen enkele afbeelding of inhoud is primair bedoeld om te choqueren en afkeer te veroorzaken. Degenen die niet van de geschiedenis leren, zijn gedoemd het te herhalen. Niet censuram.

Vind The History Guy op:

Facebook:
Patreon:

The History Guy: History Deserves to Be Remembered is de plek om korte fragmenten van vergeten geschiedenis te vinden van vijf tot vijftien minuten lang. Als je ook van geschiedenis houdt, is dit het kanaal voor jou.

Schrijf je in voor meer vergeten geschiedenis:

De merchandise van Awesome The History Guy is verkrijgbaar bij:

Script door JCG

#geschiedenis #thehistoryguy #Asbesto’s