Amorf silicium vrijgegeven door soldeermaterialen Veroorzaakt ziekte? | BeroepshygiëneSchrijf je hier in en volg een live les bij mij:

Wanneer veroorzaakt amorfe silica ziekte?

Is het bij amorf siliciumdioxide, dat bij lasprocessen ontstaat, nodig om monsters te nemen?

Vormt het een risico voor de werknemer? Volg de video en leer meer!

Silica, ook wel ‘siliciumdioxide’ genoemd, is een metaaloxide uit groep 6 dat wordt gevonden in kristallijne textuur of in de vorm van amorf siliciumdioxide (een structuur die over een lange afstand geen ruimtelijke ordening heeft, zoals gewone vaste stoffen).

Amorf siliciumdioxide wordt gevormd wanneer de elektrode of lasdraad silicium in zijn samenstelling bevat.

Met de controle van silica is het mogelijk om meer veiligheid op de werkplek te bieden en daarmee de gezondheid van werknemers te garanderen.

Om dit niveau te bereiken, is het echter noodzakelijk om te vertrouwen op efficiënt onderzoek en een betrouwbaar laboratorium, dat de bepalingen en beste praktijken volgt.

Analytics Brasil biedt, naast het uitvoeren van chemische analyses voor arbeidshygiëne, aandacht voor de beste bemonsteringsmethoden volgens de behoeften van uw bedrijf, biedt begeleiding bij het beste type bemonstering, biedt ook advies en consultancy op het gebied van arbeidshygiëne, naast het aanbieden van lezingen educatieve aard op het gebied van arbeidshygiëne. Neem contact met ons op en leer meer!

#silica # veiligheid