Actie ‘We willen geen scheepssloopfabriek’ in Zonguldak‘We willen geen ontmantelingsfaciliteit voor schepen’ in Zonguldak Milieuorganisaties en veel mensen met betrekking tot de ontmantelingsfaciliteit voor schepen, die naar verluidt in het district Kilimli wordt gebouwd, verzamelde en handelde aan de districtskust.
Actie ‘We willen geen scheepssloopfabriek’ in Zonguldak
Milieuorganisaties en veel mensen in verband met de ontmanteling van schepen, die naar verluidt in het Kilimli-district van Zonguldak zou zijn gebouwd, verzamelden zich aan de kust van het district en ondernamen actie.
Na de bewering dat in het district Kilimli een scheepsontmantelingsfaciliteit zal worden gebouwd, hebben milieuorganisaties en veel mensen die zich aan de provinciekust hebben verzameld, een persbericht uitgebracht. De persverklaring werd bijgewoond door CHP Zonguldak-kamerlid Deniz Yavuzyilmaz, vertegenwoordigers van politieke partijen en burgemeesters. TEMA Zonguldak Provinciaal vertegenwoordiger Berran Aydan, die de aandacht vestigt op de schade van de faciliteit, die op de agenda staat, is helaas een stad met ernstige problemen op het gebied van industriële vervuiling. nieuws

https://www.haberler.com/zonguldak-ta-gemi-sokum-tesisi-istemız-eylemi-12241715-haberi/.