7 miljoen Lira-investering van IZSU naar 6 districtenIzmir Metropolitan Municipality lanceerde een 7 miljoen lire-mobilisatie voor de oude netwerken die vaak falen in Bergama, Kınık, Dikili, Ödemiş, Beydağ en Kiraz.

Izmir Metropolitan Municipality voert belangrijke werken uit om de problemen op te lossen van 9 districten, 23 steden en 400 dorpen die verbonden zijn met de grenzen met de Tumorwet. De oude drink- en kanaalinfrastructuur, een van de grootste problemen van deze nederzettingen, wordt vernieuwd. Ten slotte voltooide İZSU de aanbestedingswerkzaamheden voor de vernieuwing van drinkwaternetwerken, die vaak mislukken in Bergama, Kınık, Dikili, Ödemiş, Beydağ en Kiraz en lekkage veroorzaken. In deze 6 districten wordt 90 kilometer asbest- en pvc-leidingen, 35-40 jaar geleden aangelegd en lekken veroorzaken, vernieuwd met een investering van 7 miljoen lira.

De werkzaamheden aan de lijnen die dringend aan vernieuwing toe zijn in de districtscentra Ödemiş, Kiraz en Beydağ en dorpen die een wijk zijn geworden, zijn begonnen vanuit de wijk Karaburç in Kiraz. Na Karaburç wordt de drinkwaterinfrastructuur in de wijken Ouders en Aardewerk volledig vernieuwd. Daarna gaan de werken verder in Ödemiş en Beydağ. Er wordt 3,5 miljoen lira geïnvesteerd voor in totaal 45 kilometer renovatie van drinkwaternetwerken.

In het kader van de door İZSU geïnitieerde infrastructuurmobilisatie zal het 45 km lange drinkwaternetwerk in de centra van Bergama en Kınık en in de wijk Bademli in Dikili worden vernieuwd en zal een investering van 3,5 miljoen lira worden gedaan. De werkzaamheden die eind juni zouden worden afgerond, zijn begonnen. .