5000 special onderwaterscooters en grootste glijbaan van de wereld | verrassing: lil’ kleineDe 5000 special

Bedankt voor de 5000 abonnees !

Ik ben nu sinds een half jaar bezig met youtube en ik heb mooie mijlpalen voor mezelf gehaald. 5000 abonnees, 1 miljoen views en ook in trending gestaan met een video.

Ik was op vakantie op het park Hof van Saksen ! Dat was echt een awesome week. Zoveel te doen en veel vrienden gemaakt. Je moet er echt een keer heen. ZEKER VOOR DE GLIJBANEN. De grootste glijbaan van de wereld staat daar. En die is echt cool. Net als het onderwaterscooteren haha. daar kan je ook toffe tricks mee doen.

Ik heb van mijn moeder en tante als verassing gekregen dat ik naar lil’ kleine mag naar zijn Alleen tour in Alkmaar. Dat is echt super sick !! Ik hoop stiekem dat boef of Ronnie flex ook komt. wie weet.

Verder ben ik ook heel blij met het shirt van uberquingames. Ik hoop dat Quin van der Zeeuw deze video ziet. Ik rock wel even een Cody in zijn shirt haha. Het wordt wel weer snel tijd om naar jumping jack te gaan in Almere. Daar zijn de beste trampolines om tricks neer te zetten. Net zoals ik de dubbel back daar heb geleerd. wil ik nu gaan voor de dubbel sideflip of dubbele Cody/kaboom.

Bedankt voor al het support. Veel herkennen mij al op straat en komen dan een praatje maken. Dat vind ik echt heel nice.

groetjes Jemairo Polstra