10 Gevaarlijk speelgoed verbodenIn deze video heb ik ook 10 verboden speelgoed samengesteld. De artikelen in de video staan ​​hieronder. ABONNEER JE OP HET KANAAL en mis de video’s niet.
r
1-) Haaretende pop
Deze pop, die in 1997 begon te worden verkocht, at van plastic stokken met zijn mond open en dicht, maar de open en sluitende mond van deze pop
Omdat er mensen zijn die hun haar hebben bedekt, is hun haar uitgesneden vanwege de stoffen in de mond van de baby. Zelfs een baby van 3 jaar werd kaal toen hij zijn haar kreeg. Om deze redenen was het verboden.
r
2-) Realistische speelgoedoven
Er was een speelgoedoven genaamd Easy Bake, die de kinderen het gevoel gaf dat ze hun eigen eten kookten, maar dit speelgoed was eigenlijk net een oven, dus toen het netsnoer in het stopcontact werd gestoken, werkte het echt als een oven. En de handen van de kinderen die hun handen in de oven staken, werden geroosterd bij een temperatuur van 200 ° C. dit speelgoed is VERBODEN omdat sommige kinderen hun zelf moesten snijden
r
3-Gilbert u-238 atoomenergielaboratorium
Dit speelgoed, dat in 1950 werd verkocht, bevatte URANIUM- en ALFA & BETA-onderdelen De reden voor het verbod op dit speelgoed is dat het veel kinderen heeft geschaad vanwege de stralingsbron die het bevat.
r
4-Aqua Dots (waterparels) r
De meesten van ons hebben in 2008 van Aqua Dotsu gehoord. Zelfs dit speelgoed werd gekozen als het beste speelgoed van het jaar. De reden voor het verbod is dat kinderen die deze kraal hebben ingeslikt, vergiftigd zijn geraakt en het bewustzijn hebben verloren.
r
5-CSI vingerafdrukkit
Met deze vingerafdrukkit zouden kinderen hun vingerafdrukken kunnen onderzoeken. R
Longkanker werd echter waargenomen bij kinderen vanwege het asbest (carcinogene stof) dat het bevat en is verboden.
r
6-Sky Dancers (Flying barbie) r
Het kenmerk van dit speelgoed was dat het rond de balk eronder kon draaien. R
Maar het was verboden omdat er kinderen waren die tijdens het draaien in aanraking kwamen met de draaiende delen van het speelgoed, of omdat het speelgoed door misbruik uit het kind werd gegooid en omdat het blinde kinderen waren.
r
7-Exploderend speelgoedvliegtuig Sky Rangers Park Flyer
Dit speelgoedvliegtuig, dat in 2007 werd uitgebracht, vliegt met de afstandsbediening, maar 45 mensen die dit speelgoed meenamen, explodeerden, dus dit speelgoed werd verboden.
r
8-Grass Darts
Het doel van het verwijderen van dit speelgoed was om te proberen de pijlen te raken in de cirkelvormen die op het gras waren geplaatst, maar dat was niet zo, de spijkers deden pijn, staken en verwondden de kinderen.
r
9-groeiende waterballen r
Toen deze kralen in het water werden gegooid, ontwikkelden ze zich door in het water te groeien, maar sommige kinderen stierven aan vergiftiging omdat ze de waterballen hadden ingeslikt, dus ze werden verboden.
r
Aangepaste labels: r
verboden speelgoed
speelgoed r
Verboden r
verboden speelgoed
10 verboden speelgoed.